Kauden 2021 tunnelmia
P2009Julkaistu: 16.11.2021 19.25

Kauden 2021 tunnelmia

Kausi 2021 alkoi P09-joukkueelle uuden valmentajan Marko ”Korkki” Korkalaisen luotsauksessa. Kauden treenejä ja turnauksia varjosti muiden joukkueiden tapaan korona, siksi jokainen pelattu peli tai turnaus tuntui todella mukavalta. Rajoitusten lieventyessä harkkapelejä, treenejä ja turnauksia olikin kaikille kyllä hienosti tarjolla. Vuoden aikana päästiin onneksi moneen turnaukseen ja taisteltiin monissa mitalisijoille.

Toukokuussa Käpa-turnauksessa haastejoukkue sai hopeaa, samoin kuin kesäkuussa Haminan Kissaturnauksessa. Turnauspelien välissä pojat viettivät aikaa ja suunnittelivat valmentajien johdolla pelistrategioita. HesaCup oli edelleen pojille yksi kesän kohokohdista ja sinne osallistuttiinkin kolmella eri joukkueella. Kilpajoukkue oli lohkonsa toinen. HesaCupin pelit olivat hellettä täynnä.

Hämeenlinnassa elokuussa järjestetyssä HJS-turnauksessa kilpajoukkue toi kotiin puolestaan pronssimitalit, samoin kuin syyskuun PK-35- turnauksesta. Lokakuussa Karjaalla Kodintavarataloturnauksessa kilpajoukkue selvitti itsensä hopealle ja haastejoukkue toi kotiin ensimmäisen kultaisen pytyn.

Kevään piirisarjassa aloitettiin pelit kolmosessa, mutta noustiin tasaisella suorittamisella kakkoseen. Pelaajille tuli tämän myötä jo pidempiä pelimatkoja Lahteen ja Kotkaan saakka. Elokuun lopussa osa joukkueesta teki yön-yliturnauksen Korkin kotikaupunkiin Kotkaan KotkaCupiin. Vaikka turnaus itsessään ei tuottanut mitaleja tai pokaaleja, oli yönyliturnauksen kokemus kuitenkin kaikinpuolin mukava ja yhdistävä pojille.

Kauden 2021 aikana joukkueen taidot pelillisessä ongelmanratkaisussa ja fyysisessä pelaamisessa ovat kehittyneet harppauksen eteenpäin. Pelaajat ovat harjoitelleet myös kapteenina toimimista ja saaneet kotiin omatoimiharjoitteita perustreenaamista tukemaan. Joukkue on tiimiytynyt entisestään ja uuteen kauteen lähdetäänkin entistä tiiviimpänä, yhtenä joukkueena.

Parasta NJS P09-joukkueessa on yhteishenki ja toisten tukeminen, huonoinakin hetkinä. Pelaajien tavoitteena on saada kannustettua myös joukkuekaverikin aina parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Pojat käyvätkin pelailemassa yhdessä vapaa-ajallakin. Tulevalla kaudella pojat pääsevät testaamaan futsalin pelaamista sekä muita erilaisia oheisharjoitteita.

Tervetuloa treenaamaan mahtavaan porukkaan – täällä kaikki ovat yhtä tärkeä osa koko joukkuetta. Syyskuussa juhlittiin myös Valmentajien päivää - koko porukkaa luotsaa tällä hetkellä vastuuvalmentaja Korkki ja apuvalmentajat Jarkko, Mikko, Mika, Pasi ja Henry. Nämä henkilöt ovat joukkueemme voimavara.