Pauliina Miettinen naisten päävalmentajaksi
Edustus NaisetJulkaistu: 16.11.2023 15.51

Pauliina Miettinen naisten päävalmentajaksi

Viime kaudella Kuopion Palloseurassa valmentanut Pauliina "Pade" Miettinen palaa Nurmijärven Jalkapalloseuraan. Miettinen toimii NJS naisten edustusjoukkueen päävalmentajana kaudella 2024.

Pauliina Miettinen on tuttu nimi suomalaiselle jalkapalloyleisölle. Hän on toiminut korkeimmalla sarjatasolla niin pelaajauransa kuin valmennusuransa aikana, sekä hakenut kokemusta myös Yhdysvalloista. Valmentajana hän on voittanut useita mestaruuksia ja johdatti PK-35 Vantaan myös kaksi kertaa Mestareiden Liigan pudotuspeleihin. Viimeisimpänä saavutuksena tuplamestaruus eli Naisten Suomen Cupin ja Suomen mestaruuden voittaminen kaudella 2023 KuPSin Subway Kansallisen Liigan joukkueessa.

Nurmijärvelle perheensä luo palannut valmentaja luo jo katseet alkavaan kauteen. "Odotan naisten edustusjoukkueelta voittoisaa kautta, jossa mennään toki pelaajakehitys edellä. Tarkoituksenamme on luoda joukkue, jossa on kokemusta sekä nuoruutta ja kovalla työllä saada joukkue taas voittojen tielle", Pade kertoo.

Naisten edustusjoukkueen lisäksi Pade tullaan näkemään kentillä myös junioripelaajien kanssa, sillä hänen potkuvalmennukseen erikoistunut yrityksensä tulee alkavalla kaudella tarjoamaan potkuvalmennusta osana Nurmijärven Jalkapalloseuran toimintaa. "Olen tyytyväinen, että saan auttaa pelaajia lähiseurassani. NJS tekee hyvää työtä pelaajakasvatuksessa ja haluan auttaa tässä viemällä pelaajia eteenpäin omalla panoksellani. Olen iloinen, että saamme aloittaa potkuvalmennuksen seurassa ja NJS tulee olemaan ensimmäinen seura Suomessa, jossa on oma potkuvalmentaja kaikenikäisille pelaajille", Pade päättää. Lisätietoa potkuvalmennuksesta julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa kotiin Nurmijärvelle Pade!

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18