Femmes Talviliigan voittoon!
FemmesJulkaistu: 12.04.2024 20.43

Femmes Talviliigan voittoon!

Femmesin talvikausi 2023-2024 oli kaikin puolin oikein onnistunut ja huipentui Talviliigan mestaruuteen!

Joukkue on talven ajan treenannut kerran viikossa NJS hallissa ja pelasi ensimmäistä kertaa Käpylä Unitedin Talviliigassa, jossa vastassa oli sekä entuudestaan tuttuja että vieraita naisten harrastejoukkueita.

Edellisen kesän 11v11 pelien jälkeen 7v7 pelit vaativat aina totuttelua ja nyt myös uuden oppimista, kun valmennus lanseerasi joukkueelle Talviliigaan täysin uuden pelimuodon ja peluutti pelaajia eri pelipaikoilla kuin aiemmin. Uusi pelimuoto osoittautui oikein toimivaksi ja juuri Femmesin pelaajille sopivaksi. Taisipa joukkue talven aikana myös oivaltaa, mitä on joukkuepeli, mikä tietysti tässä lajissa auttaa paljon! Talviliigan pelit olivat tasaisia ja pääosin reiluja ja rehtejä kamppailuja, joista jäi oikein hyvä fiilis! Femmesin voiton salaisuus näyttäisi tuloksien perusteella olleen huikea puolustuspeli, sillä joukkue päästi selvästi sarjan vähiten maaleja omaan verkkoon!

Osansa menestykseen toi sitoutuneet pelaajat ja koko talven säännöllisesti jatkuneet treenit, joissa pallotatsia on saatu pidettyä yllä ja uusia kuvioita otettua haltuun. Treenit pyritään aina vetämään läpi hyvällä tempolla ja positiivisella otteella, tavoitteena se, että treeneistä lähdetään kotiin hymy huulilla!

Talven aikana tutustuttiin myös sisarlaji umpihankifutikseen ja mikäs onkaan parempi tapa ottaa tuntumaa uuteen lajiin kuin arvokisat, joten tuumasta toimeen ja Femmes oli helmikuussa pelaamassa Umpihankifutiksen MM-kisoissa! Turnausviikonloppu oli oikein onnistunut ja lunta todellakin oli riittävästi, ensimmäiseen peliin kahlattiin metrin kinoksessa ja pallon kanssa liikkuminen oli erittäin rankkaa, mutta hauskaa. Turnauksessa oli monentasoisia joukkueita ja Femmes taisteli tiensä hienosti mitalipeleihin asti, mutta harmittavasti joukkue jäi ilman mitalia sijoittuen neljänneksi. Nähtäväksi jää, löytyykö joukkue myös ensi talvena MM-kisoista taistelemassa mitaleista.

Talvikausi alkaa olla paketissa ja katseet kääntyvät vähitellen kohti kesäkautta 2024 ja tuttua 11v11 harrastesarjaa. Joukkue odottaa tulevasta kaudesta yhtä tasaista, reilua ja iloista kuin edellisetkin kaudet ovat olleet, mukava taas kohdata aiemmilta vuosilta tuttuja vastustajia ja tietysti myös tutustua uusiin harrastajiin.
Pallonhallinta oli viime kaudella joukkueen avainsana, joka Femmesin pelaajille kyllä tarkoittaa ihan muuta kuin mitä sen luulisi tarkoittavan. Saa nähdä mikä tulevan kauden avaisanaksi tulee, joka tapauksessa Femmesin moton mukaisesti ilolla mennään!

Joukkueen uusimmat uutiset

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18