INFOA JOUKKUEEMME TOIMINNASTA
PT2016Julkaistu: 25.09.2023 15.25

INFOA JOUKKUEEMME TOIMINNASTA

Mukaan mahtuu kaikki innokkaat vuonna 2016 syntyneet tytöt ja pojat aina vasta-alkajasta pidempään pelanneisiin pelaajiin. Joukkueessamme on tällä hetkellä noin 55 pelaajaa ja lisää pelaajia kaivataan mukaan. Harjoituksissa on hyvä henki ja mukaan on helppoa tulla. Harjoituksissa jakaannumme pienryhmiin ja jokaiselle löytyy oma paikkansa harjoituksissa. Harjoittelemme kesäisin sekä Klaukkalassa että Kirkonkylällä ja talvisin hyvissä harjoitusolosuhteissa Klaukkalan lämmitetyllä tekonurmella ja hallissa. Päävalmentajanamme toimii Jari Toivonen ja hänen apunaan valmennuksessa on vanhempivalmentajia.

Harjoitukset ja muut pelitapahtumat:

Harjoittelemme 2024 kesäkaudella 21.4. lähtien kolme kertaa viikossa. Harjoittelussa on kesätauko 21.6.-14.7.

Harjoitusajat ovat:

Maanantaisin 17.30-19.00 Klaukkalan kuplahallissa. Kisatie 9, 01800 Klaukkala (Kenttävuoro 18.00-19.00 ja ennen sitä 30 min verryttely-, tekniikka- ja liikkuvuusharjoittelu).

Keskiviikkoisin 17.45-19.15 Klaukkalan hallissa eli Nurmijärven sähkö areena. Kisatie 9, 01800 Klaukkala (Kenttävuoro 18-19 ja ennen/jälkeen 15 min verryttely-, tekniikka- ja liikkuvuusharjoittelu). HUOM! Keskiviikkoisin joko harjoitukset tai Uudenmaan junioriliigan kotipeli omalla harjoitusvuorolla/vieraspeli muualla Uudellamaalla.

Perjantaisin 17.15-18.45 KirkonkylälParkkimäen urheilukentällä, Urheilutie 01900 Nurmijärvi. (Kenttävuoro 17.30-18.30 ja ennen/jälkeen 15 min verryttely-, tekniikka- ja liikkuvuusharjoittelu)

Lisäksi osallistumme kesäkaudella 2024 Uudenmaan junioriliigaan sekä joihinkin erillismaksullisiin turnauksiin.

Kustannukset:

Kuukausimaksu on 50 €/pelaaja (sisältää harjoituskulut, valmennuskulut, ja sarjapelit) ja tämän lisäksi kalenterivuoden aikana tulee seuran jäsenmaksu 85 €/vuosi sekä toimintamaksu 204 €/vuosi (laskutetaan 17€/kk erissä). Lisäksi on 20€ kertaluontoinen joukkueeseen liittymismaksu. Kesän erillismaksulliset turnaukset laskutetaan erikseen niihin osallistuvilta pelaajilta, yleensä noin 10-20 euroa/turnaus. Talvikaudella talkoilemme seuran minariturnauksissa, minkä avulla saamme muita joukkuekohtaisia kuluja katettua. Myös muita mahdollisia talkoita tai varainkeruuta voimme toteuttaa kauden aikana.

Jokaisella pelaajalla tulee olla vakuutuksellinen pelipassi, joka on voimassa kalenterivuoden. Vuonna 2024 pelipassin hinta vakuutuksen kanssa on 11€. Pelipassit hankitaan joukkueen kautta ja niistä laskutetaan erikseen.

Varusteet:

Harjoituksiin pelaaja tarvitsee nappulakengät, säärisuojat, koon 3 jalkapallon ja vesipullon. Kaudella 23-24 peleihin seura lainaa pelaajille pelipaidat eli pelaajan tulee hankkia itse pelejä varten kotipeliasun pelishortsit ja sukat. Muita varusteita ei velvoiteta hankkimaan mutta seura suosittelee tämän ikäisille harjoituspaidan ja verkkapaidan hankkimista.

Kokeilujakso joukkueessa:

Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan ja innostumaan joukkueen toiminnasta kahden viikon ajan ennen virallista päätöstä joukkueeseen liittymisestä. Mukaan harjoituksiin tarvitset sään mukaisen urheiluvarustuksen (kerrospukeutuminen) ja juomapullon. Nappiksia ei tarvitse heti olla hankittuna ja säärisuojat sekä pallon saat tarvittaessa lainaan joukkueelta kokeilujakson ajalle. Pelaajat ovat vakuutettu kokeilujakson ajan seuran puolesta mutta sen jälkeen pelaajalle tulee hankkia maksullinen pelipassi joukkueenjohtajien kautta.


Ilmoittautuaksesi kokeilujaksolle mukaan tai jos heräsi mitä vain kysymyksiä, ole yhteydessä joukkueenjohtajiin:

sähköpostitse:

pt2016@njs.fi

Puhelimitse:

Inka Virkkumaa 041 514 0707

Joukkueessa lopettaminen:

Joukkueesta tulee irtisanoutua kirjallisesti sähköpostilla joukkueenjohtajille. Irtisanoutumisaika on yksi kuukausi. Eli mikäli pelaaja irtisanoutuu esimerkiksi tammikuussa, tulee hänen maksaa vielä helmikuun kuukausimaksu. Jo maksettuja maksuja ei palauteta irtisanomisen yhteydessä. Jäsenmaksuvelvollisuus säilyy kuluvan vuoden loppuun ja toimintamaksuvelvollisuus irtisanomisajan loppuun. Irtisanouduttaessa on palautettava kaudella saatu lainapelipaita joukkueen johtajalle.

Kokeilujakson jälkeen mukaan varsinaiseen toimintaan voit ilmoittautua alla olevalla linkillä:

https://www.njs.fi/lomakkeet/10120/uusien-junioripelaajien-ilmoittautuminen

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18