12
HUH
19.00
Edustus Miehet, Miesten kakkonen

PPJ - NJS   1 - 1

Jätkäsaari TN

Kausi käyntiin PPJ.n vieraana!

Kausi käyntiin Jätkäsaaressa

Kauan odotettu kauden avaus on edessä. 12.4.2024 tällä päivämäärällä alkaa NJS:n seitsemäs kausi miesten kakkosessa. Jätkäsaaressa PPJ:n vieraana avataan tämä kausi.

Aikaisemmasta kuudesta kauden avauksesta neljä on aloitettu vieraissa ja kaksi kotona. Saldona näistä kauden avauksista on ollut seuraavaa kolme voittoa ja kolme tappiota. Muutamia maukkaita nostoja aikaisempien kausien avauksista on varmasti kaudella 2018 Mikkelissä MP:n vieraana lukemin 2-1 voitto ja kaudella 2022 kotona avauksessa voitto Atlantiksesta lukemin 2-0.

NJS ja PPJ ovat kohdanneet sarjassa neljä kertaa vastakkain. Kaudella 2022 PPJ oli molemmilla kerroilla voittava osapuoli, ensimmäisessä ottelussa Klaukkalassa PPJ voitti lukemin 2–1 ja toisessa ottelussa Jätkäsaaressa oli parempi lukemin 3–0. Vastaavasti kaudella 2023 NJS oli molemmissa otteluissa voittava osapuoli, ensimmäisessä kohtaamisessa Jätkäsaaressa NJS voitti 5–2 lukemin ja toisessa kohtaamisessa Klaukkalassa NJS voitti lukemin 2–0. Joukkueet sijoittuivat viime kaudella seuraavasti sarjassa NJS oli sijalla 6 ja PPJ sijalla 9. Viime kaudella joukkueiden parhaat maalintekijät olivat NJS Miro Salminen 12 maalia (nykyään Pepo) ja PPJ:n jaettu voitto meni Shakur Boudalille ja Elias Kallio (nykyään KäPa). Molemmat joukkueet hävisivät omat viimeiset harjoitusottelut ennen kautta, NJS lukemin 2–0 PKKU:lle ja PPJ lukemin 1–7 Atlantis Akatemialle.

Joukkueen kapteeni Otso Knuuttila kommentoi tulevaa peliä, Tänään varmasti saadaan odotetusta kauden sarja-avauksesta lisäkierroksia molempiin suuntiin kun molemmat joukkueet pääsee purkamaan pitkän talven ajan kertynyttä jännitettä.

Vastustajasta pelaamisesta ollaan viikolla nostettu muutamia asioita esille ja niihin on valmistauduttu sen mukaan. Oleellista huomenna on kuitenkin, että päästään alusta saakka oikeaan tunnetilaan ja saadaan suunnattua se vain meidän tekemistä edistäviin asioihin. Pre seasonin loppua kohden ollaan pystytty parantamaan meidän pelaamista monelta osaa ja olen luottavainen sen kehityksen jatkumiselle tänään sekä siihen että kolme pistettä lähtee Nurmijärvelle.

Molemmilla joukkueilla jatkaa samat päävalmentajat ketä oli viime kaudella, eli NJS Teemu Savukoski ja PPJ Kalle Vasse. Päävalmentajat ovat tunteneet toisensa vajaat kolmekymmentä vuotta, niin katsotaan kumpi tällä kertaa, on kehitellyt paremmat sopat joukkueelle otteluun.

Päävalmentaja Savukosken mietteet tulevasta pelistä, Ristiriitaiset fiilikset. Itse hyppäsin vastuuseen hiihtoloman jälkeen, niin jouduttiin alkaa kirimään asioita kiinni ja alku oli hyvä. Sitten viimeiset kolme peliä sairastelut ja loukkaantumiset sotkivat. Niin olisi toivonut 1-2vk lisää aikaa. Tällä viikolla tekeminen näyttänyt hyvältä, kun on ollut n.20 pelaajaa treeneissä. Tiukka aloitus tulee kolme peliä kahdeksaan päivään. Tänään varmasti tiukka vääntö edessä, molemmat haluavat hyvän startin kauteen. Meidän pitää olla heti alusta alkaen hyvin pelissä sisällä ja olla järkeviä pallon kanssa.

Palokärkien viimeaikaiset sairastelut alkavat olemaan takana päin, tällä viikolla on päästy harjoittelemaan kunnon määrällä pelaajia. Joukkueen mukaan KäPasta siirtyneet toistaiseksi Aaron Sivonen, Mehmet Özel ja Kim Lahikainen, tämä tuo joukkueeseen lisää vaihtoehtoja kokoonpanoon. Muutama poissaolo nähdään pelissä loukkaantumisten takia ja muiden esteiden takia.

Harjoituskauden tulokset Palokärjillä on ollut hyvin haastavia. Toki syitä asiaan monia, paljon sairastelua ja loukkaantumisia. Sitä kautta myös viime ajan pelit ovat olleet osittain sekavia.

INFO

PPJ - NJS

Pe 12.4 klo.19

Intersport Areena TN, Jätkäsaari

Lämpimästi tervetuloa kannustamaan NJS voittoon, tehdään yhdessä tästä upea kausi!!

C’mon NJS 💪

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18