​Sunnuntaina vieraillaan Kauniaisissa
Edustus MiehetJulkaistu: 22.09.2024 09.37

​Sunnuntaina vieraillaan Kauniaisissa

OTTELUENNAKKO

NJS:n miesten edustusjoukkueen Kakkosen ylemmän jatkosarjan viimeinen ottelu pelataan sunnuntaina Kauniaisten keskuskentällä. Ottelu potkaistaan käyntiin klo1:4.00 ja pelialustana on tekonurmi.

Joukkueet ovat tällä kaudella jo kaksi kertaa kohdannut toisensa. Ensimmäinen kohtaaminen tapahtui toukokuussa samaisella tekonurmella. Ottelusta ei tunnetta uupunut, kun molemmille joukkueille annettiin yksi ulosajo ja kotijoukkue GrIFK sai seitsemän keltaista kortti vastaavasti NJS yhden keltaisen. Ottelu päättyi 1-1 lukemiin, kun ottelu alussa GrIFK siirtyi Juha Hakolan maalilla johtoon 1-0 ja NJS tasoitti 90+7min rangaistuspotkusta Benjamin Rekolan varmalla viimeistelyllä.

Toinen kohtaaminen tapahtui Klaukkalan samettisella nurmella. Myös toinen kohtaaminen päättyi 1–1 lukemiin. Ottelussa ensimmäisen maalin teki ensimmäisellä puoliajalla GrIFK Cheikh Toureen toimesta ja NJS tasoitti toisella puoliajalla Akseli Lehtojuuren toimesta.

Saadaanko kolmannessa kohtaamisessa selvyys kumpi parempi tällä kaudella?

Tällä hetkellä joukkueet ovat peräkkäin ylemmässä jatkosarjassa, vierasjoukkue NJS sijalla 4 ja kotijoukkue GrIFK sijalla 5. Joukkueilla on yhtä paljon pisteitä kerättynä eli 33 pistettä. Molemmilla joukkueilla on pienet mahdollisuudet nousta sijalle 3, sitä kautta jatkaa kautta jatkokarsintoihin kohti ykköstä. Toki kauden jatkaminen riippuu myös muiden lohkojen viimeisen kierroksen tuloksista.


Ottelun alla päävalmentaja Teemu Savukosken mietteitä

"Hyvin on meidän kapea rosterimme venynyt näissä jatkosarjan peleissä ja saanut hyviä tuloksia aikaan. Sitä kautta pelaamalla hankkineet etuoikeuden pelata kauden viimeisessä pelissä panoksellisesti. Panokselliset pelit kehittävät aina, niitä on saatu pelata hetken aikaa tässä. Nyt pitää tarttua hetkeen, venyä parhaimpaan ja nauttia siitä."

"Vastassa on kokenut joukkue ja muutama erittäin laadukas pelaaja tälle tasolle esim. ikinuori Juha Hakola. Tiukkoja matseja molemmat aikaisemmat ollut. Molemmissa otteluissa molemmilla joukkueilla on ollut omat paikansa tehdä muutama maali enemmän. Pienten marginaalin pelejä ovat kaikki olleet."

INFO

GrIFK - NJS

Su 22.9 klo:14.00

Kauniaisten keskuskenttä

Joukkueen uusimmat uutiset

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18