Tietopaketti uusille pelaajille - tervetuloa mukaan toimintaan!
T2011-2012Julkaistu: 10.10.2022 20.15

Tietopaketti uusille pelaajille - tervetuloa mukaan toimintaan!


Uudet pelaajat voivat tulla mukaan kokeilemaan joukkueen harjoituksiin. Kokeilujakso on ilmainen, ja sen aikana voi osallistua treeneihin kahden viikon ajan.

Uusien pelaajien ilmoittautuminen linkistä: https://www.njs.fi/lomakkeet/10120/uusien-junioripelaajien-ilmoittautuminen Lisäksi lähetä meille sähköpostiviesti joukkueen osoitteeseen: t2011_2012(at)njs.fi. Näin tiedämme ottaa uuden harrastajan mahdollisimman hyvin vastaan sekä laittaa lisätietoja aloituksesta ja toiminnastamme.

Valmennuksesta vastaa vastuuvalmentajat sekä mukava joukko apuvalmentajia.

Varusteet

Uudet pelaajat pärjäävät ensimmäisillä kerroilla hyvin liikuntavarusteilla, lenkkareilla ja juomapullolla. Jos harrastusta haluaa jatkaa, tulee pelaajalle hankkia nappikset ja säärisuojat.

Jokaisella joukkueen jäsenellä tulee olla turnauksia varten joukkueen virallinen peliasu, johon kuuluu pelaajan numerolla varustettu pelipaita, vieraspaita, shortsit ja jalkapallosukat. Pelipaidat hankitaan joukkueen kautta ja laskutetaan pelaajalta. Pelishortsit, sukat sekä joukkueen harjoitteluasuja voi ostaa Team Sportia Klaukkalasta (osoite Klaukkalantie 57), josta saa myös neuvontaa varusteisiin liittyen.

Facebookissa toimii ryhmä nimeltään NJS varustekirppis. Sen kautta voi hankkia käytettynä seuran varusteita.

Maksut

T11-12 -joukkueen kuukausimaksu on marraskuusta 2023 lähtien 85€/kk. Maksu sisältää mm. valmennuksen (ml. fysiikkavalmennus ja maalivahtivalmennus), harjoitusvuorot ja sarjapeleihin ja lähiturnauksiin osallistumisen. Pidemmät yön yli turnaukset veloitetaan erikseen.

Kuukausimaksun lisäksi tulee maksettavaksi seuran toimintamaksu, joka on tammikuusta 2024 lähtien 17€/kk, NJS-jäsenmaksu 85 €/vuosi sekä pelaajalisenssi. Pelaajalisenssi hinta vuonna 2024 on 42 € + vakuutusturva 50 €.

Harjoitusajat

*Harjoitusajoissa saattaa esiintyä muutoksia. Tarkista ajat t2011_2012(at)njs.fi tai sivun reunassa näkyvästä kalenterista.

Talvikauden 2023-2024 harjoitusajat:

Maanantai klo 17.00-18.30 Klaukkalan tekonurmi (alkuun fysiikkavalmennusta 30 min, sen jälkeen 1h kentällä pallon kanssa).
Tiistai klo 17.45 - 19.15 Klaukkalan tekonurmi
Perjantai klo 18.45 - 20.15 Klaukkalan kuplahalli


Jopox

Käytössämme on Jopox -järjestelmä, jonka kautta ilmoittaudutaan joukkueen harjoituksiin ja pelitapahtumiin sekä hoidetaan viestintää. Jopoxin avausta varten tarvitsemme huoltajan tiedot (nimi, sähköposti ja puhelinnumero). Kirjautumisen yhteydessä pelaajan tietoihin päivitetään tietosuoja sekä syntymäaika. Suosittelemme helposti ladattavaa mobiiliapplikaatiota, josta on kätevä ilmoittautua kalenteritapahtumiin IN/OUT.

Viestintä

Joukkueen tiedotus tapahtuu Jopoxin, sähköpostin ja vanhempien WhatsApp-ryhmän kautta. Myös tytöillä on oma WhatsApp -ryhmä, jossa valmentajat ja jojot ovat mukana. Kommunikointi perheiden ja joukkueen välillä on tärkeää. Ennen tai jälkeen harjoitusten tai pelien voi joukkueen toimihenkilöiltä rohkeasti kysyä mitä tahansa joukkueen asioihin liittyen, he kertovat mielellään.Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18