Uudet pelaajat
T2014-2015Julkaistu: 18.12.2023 13.53

Uudet pelaajat

Kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Ryhmässä on tällä hetkellä mukana noin 38 tyttöä. Harjoittelemme ympäri vuoden hyvissä olosuhteissa tekonurmella ja hallissa sekä kesäisin myös aidoilla nurmilla. Valmennus on Nurmijärven jalkapalloseuran koordinoimaa ja kullakin joukkueella on oma päävalmentajansa.

Harjoituksissa ja peleissä pelaajat jaetaan ns. tasoryhmiin joten jokaiselle taitotasolle löytyy oma ryhmä missä osaaminen kehittyy. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kaikki pääsevät omaa tasoaan vastaaviin peleihin, joita on tarjolla ympäri vuoden. Talvella pelaamme halliolosuhteissa.

Treenaamme kolme kertaa viikossa, tarkistathan harjoitusajat joko tältä sivustolta tai joukkueen johdolta, sillä vuodenaikojen vaihtuessa harjoitusajoissa tapahtuu pieniä muutoksia johtuen siitä, että kesällä on Nurmijärvellä käytössä enemmän kenttiä kuin talvella.

Harjoitusajat talvikaudelle 01.11.2023 alkaen:

  • Maanantaisin klo 17-19 Syrjälän koululla. Tässä kaksi ryhmää (toinen treenaa 17-18 ja toinen 18-19)
  • Keskiviikkoisin Klaukkalan jalkapallohallissa klo 17.30-19.00
  • Perjantaisin 18-19.30 Klaukkalan tekonurmella

Halli - ja tekonurmitreenit osoitteessa Kuntotie 3, 01800 Klaukkala

Harjoituksiin ja peleihin tulee pukeutua olosuhteiden vaatimalla tavalla. Kengiksi kokeiluvaiheessa lenkkarit riittävät periaatteessa, mutta nappulakenkiä suositellaan käytettäväksi. Pallo ja juomapullo tulee olla mukana harjoituksissa. On myös hyvä huomioida, että muut pelaajat käyttävät nappulakenkiä, säärisuojat olisi hyvä olla harjoituksissa. Säärisuojat ovat varsinkin peleissä jopa pakolliset. Talvella hallissakin on melko viileää, joten kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Päälimmäisenä kerroksena käytetään seuran vaatteita. Harjoituksiin tulee saapua ajoissa - 10 min ennen treenien alkua ja jättää reppu kentän laidalle, mukaan pallo ja pullo.

Harjoituksiin voi tutustua kaksi viikkoa maksutta, tämän ajan seura vakuuttaa kokeilijat. Ota yhteyttä Jojoon t2014@njs.fi ilmoittautuaksesi harjoituksiin kokeiluvaiheessa.

Mikäli harrastus parin viikon jälkeen edelleen kiinnostaa, voit liittyä seuraavalla lomakkeella:https://www.njs.fi/lomakkeet/10120/uusien-junioripelaajien-ilmoittautuminen. Kutsumme uudet pelaajat sitten Jopox-järjestelmän käyttäjiksi ja pääsette ilmoittautumaan mukaan toimintaan.

Jopox-järjestelmässä ilmoittaudutaan harjoituksiin ja peleihin. Sen kautta tulee myös ajankohtaisia tiedotuksia. Joukkueen vanhemmilla on oma whatsup ryhmä johon voi liittyä niin halutessaan.

Joukkueen kk-maksuihin sisältyy tällä hetkellä yksi harjoitus viikossa hallissa, yksi tekonurmella, seurapelit kesäkaudella. Lisäksi talviaikaan on kerran viikossa sisäharjoitus jumppasalissa. Pelaaja kustantaa itse pelivarusteensa. Muita seuran varusteita sekä jalkapallovarusteita saa Klaukkalan Sportiasta. Halutessaan tuotteisiin saa tilata myös painatuksia. Lisäksi maksuihin kuuluvat seuran toimintamaksut sekä jäsenmaksu. Irtisanomisaika joukkueesta on 1 kk (kuluva ja seuraava kk).

Joukkueen päävalmentajana toimii Samu Pirinen.

Vanhemmilla on seurassa aktiivinen rooli: kuljetuksen, kustannuksen ja kannustuksen lisäksi vanhemmista koottu ryhmä vastaa esim. näiden nettisivujen ylläpidosta, rahastonhoitamisesta, peli- ja turnaus ilmoittautumisista, talkoiden järjestämisestä ja monesta muusta pienestä asiasta. Myös apuvalmentajina ja huoltajina toimii lasten vanhempia. Tervetuloa siis kaikki uudet vanhemmatkin mukaan seuratoimintaan!

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä Jojoon (t2014@njs.fi).

Tervetuloa kokeilemaan!

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18