Kuntofutis  on aikuisille naisille ja miehille tarkoitettu ensikosketus futikseen. Tarkoitus on tulla aloittelijana tai kuntoilumielellä mukaan matalalla kynnyksellä toimivaan harrastukseen. Treenit ovat sekaryhmissä ja opettelemme tekniikka ja lajitaitoja. Aiempaa kokemusta ei siis tarvita. Mukaan urheiluvarustus, juomapullo, oma pallo, säärisuojat ja nappikset. Harjoitukset ovat kerran viikossa Nurmijärven Parkkimäen nurmella Tiistaisin klo 19-20.  Hinta  80 euroa.
Tomi Lehtinen puh.0405392223
Juha Karppinen puh. 0451056042

Kysely on tarkoitettu keräämään palautetta Nurmijärven Jalkapalloseuran toiminnasta pois jääviltä pelaajilta, valmentajilta, toimihenkilöiltä ja vanhemmilta.

Kyselyn avulla voimme kehittää seuran ja joukkueiden toimintaa.

Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti seuran puheenjohtajan ja hallinnon henkilökunnan toimesta.

Lomake sulkeutuu 07.08.2022 22.00
Ilmoittaudu mukaan kesäfutikseen!

Vapaaehtoistyöllä on valtava merkitys urheiluseuroille.
Voit jättää yhteystietosi meille ja olemme sinuun yhteydessä.

Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Ilmoittaudu mukaan nappulatoimintaan!

Lomake sulkeutuu 28.08.2022 22.00
 Paikkoja 30

UEFA Playmakers -jalkapallo-ohjelman tavoitteena on tarjota 5–8-vuotiaille lapsille ensiaskel jalkapallon parissa. Ohjelman on rakentanut UEFA ja jalkapalloharjoitukset on rakennettu lasten näkökulmasta tarinankerronnan keinoin. Tarinat on rakennettu yhdessä UEFA:n kumppanin Disneyn kanssa. Ohjelmassa mukana oleva seura voi valita käyttävänsä joko Frozen tai Ihmeperhe -animaatioelokuvaa harjoitusten tarinan runkona.

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten ja sosiaalisten taitojen sekä jalkapallotaitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Frozen- tai Ihmeperhe- tarinoihin. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

HUOM! Kauden 2022 sarjailmoittautumiset tehdään keskitetysti seuran kautta. Jos joukkue haluaa ilmoittautua useampaan kuin yhteen sarjaan, esim. joukkueella on kaksi peliryhmää, niin jokaisesta peliryhmästä/sarjasta tulee täyttää oma lomakkeensa.

Ilmoittautumisesta ei tule kopiota lähettäjälle, lähetetyistä ilmoittautumisista voi jälkeenpäin kysyä lisätietoja osoitteesta toimisto@njs.fi.