INFOA UUDELLE NAPPULAPELAAJALLE

Tässä tulee infoa nappulatoimintaan liittyen. Kesän 2022 ilmoittautuminen on jo käynnissä - ilmoittautumaan pääset tästä linkistä:

ILMOITTAUTUMINEN KESÄKAUDELLE

Harjoittelupaikat kesäkaudella:

Kirkonkylän Perhefutis ja Leikkifutis Maaniitun koulun nurmella (Heikkiläntie 27, 01900 Nurmijärvi)

Klaukkalan Perhefutis ja Leikkifutis Klaukkalan ulkotekonurmella. (Kisatie 9, 01800 Klaukkala)

Viskarifutis ja Eskarifutis harjoittelee MAANANTAISIN Rajamäen tekonurmella (Kiljavantie 4, 05200 Rajamäki) TORSTAISIN Klaukkalan Kuplahalli, (Kisatie 9, 01800 Klaukkala.)


ILMOITTAUTUMINEN HARJOITUKSIIN

Ilmoittautuminen harjoituksiin tapahtuu Jopoxin kautta. Jopox on toiminnanohjausjärjestelmämme nimi ja kotisivuilta pääset oman ryhmäsi kotisivuille oikeassa laidassa olevan lukon kuvan kohdasta. Ilmoittautuminen sulkeutuu klo 12:00 harjoituspäivänä. Jos tämän jälkeen tulee muutoksia ilmoittautumiseen, niin siitä viestiä Jopoxin tapahtumaan tai suoraan junioripäällikölle 040 705 4707 (tuleekin harkkoihin tai ei pääsekään sillä kertaa harkkoihin). Harjoituksiin voi siis erikseen viestillä ilmoittautua myös sulkeutumisen jälkeen, mutta ryhmien suunnittelu on paljon helpompaa, kun tiedetään ennakkoon, kuinka monta osallistujaa on tulossa.

Ilmoittautuminen tulee tehdä aina jokaiseen harjoituskertaan erikseen (pelkkä ilmoittautumislomakkeen täyttö aloittaessa ei riitä).

JOPOX

Päivitä Jopoxin yhteystietoihin huoltajien puhelinnumerot.

Tarkasta myös, että huoltajien sähköpostiosoitteet ovat oikein.

Kannattaa ladata Jopox app – mobiilisovellus, niin saat tiedot suoraan puhelimeen esim. mahdollisista muutoksista.

VARUSTUS

Kuplahallissa, sekä ulkokentillä pidettäviin harjoituksiin liikunnallinen vaatetus sään mukaan (esim. shortsit ja t-paita) ja sopivat urheilu kengät.

Kenkinä toimii lenkkarit ja halutessa voi hankkia jalkapallokengät (nappikset) – Viskarifutikseen ja Eskarifutikseen (2015–2016 -syntyneet) suositellaan jalkapallokenkien hankkimista, jos harrastuksesta innostuu.

Lisäksi harjoituksiin kannattaa ottaa oma juomapullo.

HUOLEHTIKAA YHDESSÄ, ETTÄ OMAT VARUSTEET ON NIMETTY ja esimerkiksi palloon on hyvä kirjoittaa vanhemman puhelinnumero, jos sattuu unohtumaan kentälle.

Leikkifutiksen osallistujat (2017-syntyneet) saavat seuralta t-paidan. Viskarifutiksessa ja Eskarifutiksessa seura lainaa pelaajille pitkähihaisen pelipaidan (2015 + 2016 -syntyneet).


PALLOT

Perhefutiksen osalta meillä on mukana jonkin verran palloja, joita käytetään harjoitusten aikana, mutta oman pallon voi hyvin ottaa mukaan (pallon koko 3). Myös Leikkifutiksessa tarjolla on lainapalloja, mutta oman pallon voi ottaa mukaan (koko 3). Lisäksi leikkifutiksen kesäkaudelle osallistuville jaetaan kesäkauden alussa pallo omaksi.

Viskarifutiksessa ja Eskarifutiksessa voit hyödyntää aikaisemmin Leikkifutiksesta saamaasi palloa tai hankkia uuden pallon esim. Klaukkalan Team Sportiasta (pallon koko 3). NJS:n jäsenet saavat -20% alennuksen Klaukkalan Team Sportiasta, esimerkiksi palloista. Facebookista löytyy myös NJS varustekirppis ryhmä, josta saa hankittua edullisesti NJS vaatteita https://www.facebook.com/groups/1820881298166909

OHJAAJAT:

Perhefutiksen ja Leikkifutiksen osalta lapsia/perheitä on ohjaamassa nappulaohjaajat sekä junioripäällikkö. Vanhemmat ovat myös tervetulleita auttamaan Leikkifutiksen ohjaamisessa ja ryhmien hallinnassa.

Viskarifutiksen ja Eskarifutiksen osalta ohjaamisesta vastaavat vanhempivalmentajat, nappulaohjaajat sekä junioripäällikkö. Toimintaan otetaan mukaan innokkaita vanhempia ohjaamaan lapsia harrastuksessa! Ota yhteyttä junioripäällikköön, mikäli haluaisit olla mukana ohjaamassa: junioripaallikko@njs.fi

HUOLTAJAT:

Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan harjoituksia kentän laidalle. UUSIEN PELAAJIEN VANHEMPIEN TOIVOTAAN SAATTAVAN ENSIMMÄISILLÄ KERROILLA LAPSENSA SISÄÄN!

Aina vanhemmat eivät voi syystä tai toisesta olla paikalla harjoituksissa. Siksi olisikin hyvä, jos saisimme vanhempia sekä valmentamaan että huoltamaan ryhmiä. Huoltajan tehtäviin kuuluu lasten vastaanottaminen hallin/liikuntasalin ovella ja ohjaaminen sisään, sisällä lasten ohjaaminen harjoittelupaikoille yhdessä nappulaohjaajien kanssa ja saattaminen ulos, kun harjoitukset loppuvat. Huoltaja sitoo myös kengännauhoja, käyttää wc:ssä, tsemppaa lapsia kentän laidalta ja hoitaa pikku haaverit. Välillä joudumme soittamaan vanhempia hakemaan lapsen pois esim. mahakivun tms. takia, jolloin huoltaja odottaa lapsen kanssa vanhempaa. Huoltajalla olisi hyvä olla ainakin hätä-EA-taidot hallussa, mutta ilmankin pärjää. Kaikki innokkaat huoltajat voi ilmoittautua huoltamaan! Vastaamme mielellämme kysymyksiin nappulat@njs.fi osoitteessa.


Kesäkausi 2022

Perhefutis ja Leikkifutis Syysjakso 2.8.-2.10.2022

Eskarifutis ja Viskarifutis Syysjakso 1.8.-2.10.2022

Kesätauot:

Perhefutis ja Leikkifutis ovat kesätauolla 1.7.- 31.7.2022

Viskarifutis on tauolla 1.7.-31.7.2022

Eskarifutis on tauolla 16.7.-31.7.2022 HUOM! viimeiset harkat 11.7.2022


KAUSIMAKSUT:

Jokainen uusi nappulapelaaja saa kokeilla harrastusta 3 viikkoa, jonka jälkeen voit laittaa viestiä nappulat@njs.fi osoitteeseen, jos et jatka ryhmässä. Jos mielenkiinto harrastukseen lopahtaa kesken kauden, olethan herkästi yhteydessä nappulakoordinaattoriin.


Kesäkauden hinnasto uusille pelaajille elokuusta alkaen:


PERHEFUTIS 87 euroa

LEIKKIFUTIS 99 euroa

VISKARIFUTIS JA ESKARIFUTIS 114 euroa


Viskarifutiksen ja Eskarifutiksen osalta tulee myös seuran jäsenmaksu 55 euroa, mikä laskutetaan heinäkuussa. Voit lukea lisää maksuista ja mitä maksuihin kuuluu Nappuloiden omilta sivuilta https://njs.fi/seura/251/njs-nappulat. Laskutukseen liittyvissä asioissa olethan yhteydessä nappulat@njs.fi osoitteeseen.

Huomioithan, että seura ei ole vakuuttanut Perhefutikseen ja Leikkifutikseen osallistuvia lapsia. Viskarifutiksessa ja Eskarifutiksessa seura hankkii pelaajille pelipassit, joiden mukana tulee vakuutusturva.

TURNAUKSET 2015 JA 2016 -syntyneillä pelaajilla

Talvella järjestämme omia nappulaminareita ja kesäkaudella osallistumme erilaisiin turnaustapahtumiin. Turnaukset ovat muuten ERILLISMAKSULLISIA, mutta Nappulaminarit kuuluvat toimintamaksuun. Tapahtumiin ilmoittaudutaan Jopoxin kautta ja ilmoittautuminen sulkeutuu yleensä monta kuukautta etukäteen peruutusehtojen vuoksi. Turnaukset myös laskutetaan etukäteen. Jos lapsi sairastuu, pyrimme saamaan toisen pelaajan tilalle ja hyvitämme näissä tapauksissa osallistumismaksun. Jos ilmoittautuminen menee ohi, voit laittaa viestiä junioripäällikölle ja katsomme mitä voimme asialle tehdä.

KYSYTTÄVÄÄ?

Laita viestiä nappulat@njs.fi + junioripaallikko@njs.fi

Nappulakoordinaattori Reetta Hänninen 0400 890 564

Junioripäällikkö Asko Jortikka 040 7054707

Näillä ohjeilla pitäisi päästä hyvin alkuun harrastuksen osalta. Ole rohkeasti yhteydessä, jos herää kysymyksiä!

Tärkeimpänä iloinen mieli ja pidetään yhdessä hauskaa futiksen parissa!

Nähdään pian!

ILMOITTAUTUMINEN KESÄKAUDELLE