Nurmijärven Jalkapalloseura ry:n pelisäännöt

1. Sitoudumme luomaan jokaiselle kannustavan ja turvallisen seuraympäristön. NJS:n pelaajan, toimihenkilön ja vanhemman tunnistaa aina asiallisesta käytöksestä kentän laidalla, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää tai kiusaamista. Kohtelemme samojen periaatteiden mukaisesti myös ulkopuolisia tuomareita, pelinohjaajia ja vastustajien edustajia. Puutumme huonoon tai vähättelevään käytökseen asianmukaisesti ja tarvittaessa seurajohdon avulla.

2. Tuemme pelaajaa kaikessa harrastustoiminnassa, liikunnallisen elämäntavan muodostumisessa ja annamme jokaisen kehittyä omaa tahtiaan. Vanhempina huolehdimme yhdessä pelaajan kanssa riittävästä ravinnosta, levosta ja koulutyöstä harrastuksen ulkopuolella.

3. Tuemme seuran ja joukkueiden vapaaehtoisia ja palkattuja toimihenkilöitä heidän työssään. Annamme työrauhan ja keskustelemme avoimesti ja rakentavasti mahdollisista ristiriidoista.

4. Huolehdimme velvollisuuksistamme kustannusten osalta täsmällisesti tai joustoa vaativissa tilanteissa yhdessä sopien.

5. Teemme yhdessä asioita koko seuran ja sen kaikkien joukkueiden eteen. Ymmärrämme, että seuran jäsenenä olemme osa yhteisöä, jossa jokaisen panos on tärkeä ja merkittävä. Osallistumme aktiivisesti seuratoimintaan ja päätöksentekoon ja otamme uudet asiat vastaan avoimin mielin. Tiedostamme seuran laajemman merkityksen myös paikalliselle yhteisölle.


Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18