UUDET PELAAJAT

Ota yhteyttä ennen ensimmäiseen harjoitukseen tuloasi ikäluokkasi vastuuhenkilöihin. Joukkueiden yhteystiedot löydät NJS:n etusivulta valikon kohtien Tytöt tai Pojat alta.

Kaikki pelaajat tarvitsevat pelipassin ja usein joukkueet hoitavat ne kootusti. Palloliiton sivuilta löytyy ohjeita pelipassin hankintaan, lisätietoja vakuutusturvasta sekä siitä, kuinka toimia vahingon sattuessa. Keskustele joukkueenjohtajan kanssa ennen pelipassin hankintaa varmistaaksesi miten joukkueessasi pelipassit ostetaan.

PV Vahingonkäsittely on suomalainen Suomen Palloliiton pelipassivakuutettujen henkilöiden urheiluvahinkojen käsittelijä.

Uuden pelaajan tullessa kokeilemaan harrastusta, hän on vakuutettuna omalla vakuutusturvallaan tai seuran yleisellä tapaturmavakuutuksella. Kokeilujakso voi kestää max. 1kk, jonka jälkeen pelaajalla tulee olla joko pelipassivakuutus tai henkilökohtainen urheilutoiminnan kattava vakuutus. Jälkimmäisen kohdalla pelaajan on toimitettava joukkueenjohtajalle todistus vakuutuksesta.

Lisätietoja voit kysyä joukkueenjohtajilta ja valmentajilta.