1
HUH
15.00
Edustus Miehet, Harjoitusottelu

NJS - Klubi 04  

Töölön jalkapallostadion

Otteluennakko Klubi 04 peliin

NJS miesten edustusjoukkue kohtaa huomenna torstaina Klubi 04:sen, kun joukkue matkaa Töölön Bolt Areenalla, jossa peli alkaa 15.00. Pelin alkamisaika tuo jonkin verran haasteita joukkueen sisällä ehtiä peliin ja pre-seasonin ensimmäinen arkipeli tuo myös uusia asioita peliin valmistautumisessa.

Klubi 04 pelasi viime kauden loistavasti voittamalla ylivoimaisesti kakkosen B-lohkon 15 pisteen erolla. Joukkue kärsi viime vuonna yhden tappion virallisissa peleissä, sen heille järjesti juuri NJS Klaukkalan tekonurmella Suomen cupissa 1-0 tuloksella. NJS maalista kyseisessä pelissä vastasi toisella puoliajalla Joona Tukiainen. Joukkueet ovat tuon cupin pelin lisäksi kohdanneet toisensa kaksi kertaa kaudella 2019. Silloin molemmat joukkueet voittivat oman kotiottelunsa - Klubi 04 voitti Töölössä lukemin 2-0 ja vastaavasti kovasti kannustaneen kotiyleisön edessä NJS voitti 3-1.

Viime lauantaina NJS voitti selkein 5-2 lukemin VJS:n. Maaleista vastasivat Miro Salminen, Joona Tukiainen, Samuel Tammivuori, Janar Georg ja Eetu Sankkinen, joka myös tällä kertaa epäonnistui rangaistuspotkussa. Joukkue on saanut kaksi rangaistuspotkua talven pelissä, molemmat yrityksen on vastustajan veskari torjunut. Toivotaan seuraavalla kerralla varmaa onnistumista uudelta yrittäjältä. Huhuja kopin läheisyydestä kertoisi, että seuraava vetäjä olisi nro.9 tai nro.19.

”VJS pelissä joukkueen puolustus pelaaminen ei ollut parhaalla tasolla, liikaa tuli henkilökohtaisia virheitä, omaa boksia puolustettiin heikosti, josta tuloksena vastustaja rankaisi kahden maalin verran. Toki hyvää, että joukkue raapii voiton heikommalla esityksellä ja paikkoja kaunistella lukemia oli ainakin 2-3 maalin verran. Tärkeä oli myös päästä harjoittelemaan pelissä joukkueen pallollista pelaamista, siinä onnistuttiin suhteellisen hyvin toki jää vielä petrattavaa.

Klubi 04 on hyvä haaste tähän vaiheeseen kauteen valmistautumista. Vastassa on laadukas joukkue pallon kanssa ja hyvin liikkuva, niin saamme jokainen onnistua 100% jotta pysymme pelissä haastamaan vastustajan.” - Vastuuvalmentaja Savukoski

Joukkueen valmennuksella on aika pitkälti samat pelaajat käytössä mitä viime viikon VJS pelissä. Muutama epävarma toki vielä on, ehtivätkö pojat töistä peliin. Se selviää viimeistään pelipäivän aikana. Tämän pelin jälkeen joukkue siirtyy pienelle omatoimijaksolle ja pääsiäistauolle. Seuraavan kerran joukkue hikoilee 8.4 torstaina ja pelaa tällä tietoa 10.4 HJS vastaan Hämeenlinnassa.

Ottelut toistaiseksi pelataan ilman yleisöä.

Hyvää pääsiäistä kaikille!