NJS PERHEFUTIS

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Valtakunnallinen Perhefutis-toiminta on osa Palloliiton Volkswagen-yhteistyökumppanuutta.

Nurmijärven jalkapalloseuran Perhefutiksessa jokaisella ohjatulla tunnilla lapsella on mukana tuttu ja turvallinen aikuinen. Perhefutis-toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikuntaleikkejä ja hauskoja temppuratoja. Lapsi pääsee lisäksi tutustumaan jalkapallon perusteisiin. Kesäkauden 2022 Perhefutis on suunnattu 2018–2019 -syntyneille tytöille ja pojille. Vaikka pallo on keskeinen elementti, niin tärkeintä kerhossa on lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntahetki ja liikunnan ilo. Perhefutis pidetään talvella Nurmijärven Sähkö Areenalla eli kuplahallissa tai koulun liikuntasalissa ja kesällä hallissa tai ulkokentällä kerran viikossa.

Mukaan harjoituksiin tarvitset liikunnallisen ja säänmukaisen varustuksen, lenkkarit tai nappulakengät sekä juomapullon. Ja tietysti paljon iloista mieltä!

Tutustu tästä linkistä vielä enemmän perhefutikseen https://youtu.be/aiqRvapAE6I

syysjakso 1.8.-2.10.2022

Klaukkalan ryhmä harjoittelee TIISTAISIN KLO 17:00-17.40 Ulkona Klaukkalan tekonurmella, (Kisatie 9, 01800 Klaukkala)

Kirkonkylän ryhmä harjoittelee KESKIVIIKKOISIN KLO 17:00-17.40 Maaniitun koulun nurmikentällä (Heikkiläntie 27, 01900 Nurmijärvi)

Harjoitusaikoihin ja paikkoihin ovat muutokset mahdollisia ja niistä infotaan erikseen.

Syysjakso: 1.8.2022 alkaen 87€

Hinta sisältää:

• Ohjatun harjoittelun kerran viikossa
  • Kenttäkulut

Huomioithan, ettei lapsesi ole vakuutettu seuran toimesta! Voit tutustua toimintaan kolme viikkoa. Muista ilmoittaa kokeilun päättyessä, mikäli ette jatka toimintaa osoitteeseen nappulat@njs.fi ja junioripaallikko@njs.fi

ILMOITTAUTUMINEN

Uusien Nappulapelaajien ilmoittautuminen TÄSTÄ !