NJS NAPPULALEIKKIKOULU

NJS-nappulaleikkikoulu on lapsille helppo tapa päästä mukaan jalkapallon pariin. Leikkikoulussa harjoittelee samassa ryhmässä sekä tytöt että pojat. Lapset oppivat jalkapallon ja ryhmässä toimimisen alkeita liikunnallisten leikkien lomassa. Harjoitukset ovat kerran viikossa. Vetäjinä toimivat leikkikoulun vastuuohjaaja ja apuohjaajat junioripäällikön ohjauksessa.

Mukaan harjoituksiin tarvitset liikunnallisen ja säänmukaisen varustuksen, lenkkarit tai nappulakengät, juomapullon ja oman pallon. Ja tietysti paljon iloista mieltä!

Talvikausi 2020-2021 on tarkoitettu 2016 syntyneille tytöille ja pojille.

Koronaturvallisuus:

Harjoitukset on suunniteltu siten, että osallistujat pystyvät välttämään lähikontaktit ja keskitymme vahvasti yksilöharjoitteluun Maaliskuun ajan. Myös harjoituksiin saapumisiin ja poistumiseen sekä taukoihin on kiinnitetty huomiota jotta turvavälit säilyvät.

HARJOITUKSET ovat joko tiistaina tai keskviikkona

Harjoituksiin ilmoittaudutaan pukukopin kautta!

Klaukkalan ryhmä ilmoittautuu TÄSTÄ

Kirkonkylän ryhmä ilmoittautuu TÄSTÄ

Kesäkausi 2021 3.5-4.7 ja 2.8-3.10.2021 (9+9 viikkoa) HINTA 140 euroa

Hinta sisältää:

• Ohjatun harjoittelun kerran viikossa
  • Kenttäkulut
  • seuran jäsenedut
  • Pallon ja nappulaleikkikoulun t-paidan (Kesäkaudella 2021 mukaan tuleville uusille pelaajille)

Huomioitahan ettei lapsesi ole vakuutettu seuran toimesta!

UUSIEN PELAAJIEN ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ!