Senja Haikola nimetty U16-maajoukkueleirille
Edustus NaisetJulkaistu: 11.06.2021 23.01

Senja Haikola nimetty U16-maajoukkueleirille

U16-tytöt (2005 ja myöhemmin syntyneet) leireilee Eerikkilässä 13.-17. kesäkuuta. Nurmijärven Jalkapalloseuran pelaajista mukaan on kutsuttu tammikuussa 16 vuotta täyttänyt naisten edustusjoukkueen hyökkääjä Senja Haikola. Haikola pääsee leirillä testaamaan vauhtinsa ikäluokkansa huipputyttöjen kanssa kovia vastuksia vastaan, sillä Suomi TU16 pelaa tiistaina 15. kesäkuuta Kansallisen Liigan Ilvestä ja torstaina 17. kesäkuuta niin ikään liigassa pelaavaa FC Honkaa vastaan.

Pelituntuman puute saattaa aiheuttaa Suomelle haasteensa otteluihin. Moni junioripelaajista on ylipäätään päässyt täyspainoisiin joukkueharjoituksiin vasta muutamia viikkoja sitten. Senja Haikolalla tätä ongelmaa ei ole. Hän on esiintynyt jokaisessa seitsemässä NJS-naisten Ykkösen tämän kauden mittelössä.

Jo viime kaudella Senja Haikola pääsi mukaan ikäluokkansa suurimpaan pelaajatarkkailutapahtumaan Helmari-turnaukseen, jossa hän pääsi pelaamaan myös turnauksen päättäneessä All Stars-pelissä.

Kysyttäessä Senjan omia odotuksia tulevalta leiriltä, vastaus tulee hyvinkin harkitusti. "Odotan maju-leiriltä paljon uusia kokemuksia, kehitysvinkkejä omaan pelaamiseen sekä eväitä mukaan tuleviin sarjapeleihin."

Omia vahvuuksiaan ja kehityskohteitaan Senja luettelee niin ikään osuvasti. "Pelillinen vahvuuteni on nopeus ja periksiantamattomuus. Pyrin aina pääsemään vastustajan ohi ja pelaamaan tilanteet loppuun asti. Vetopaikkojen löytämisessä ja laukausten suuntaamisessa on vielä parannettavaa."

NJS toivottaa Senjalle kovasti onnea valinnasta ja hurjasti tsemppiä leirille!