Käpylän pallo ja NJS yhteistyösopimukseen
Edustus MiehetJulkaistu: 02.02.2024 13.00

Käpylän pallo ja NJS yhteistyösopimukseen

Käpylän Pallo ja NJS ovat solmineet yhteistyösopimuksen miesten puolella.

Farmisopimus helpottaa pelaajaliikennettä joukkueiden välillä niin, että KäPa:n rekisteröidyt pelaajat voivat käydä pelaamassa Kakkosessa NJS:n riveissä ilman erillistä siirtomaksua farmisopimussääntöjen mukaisesti. Yhteistyössä osapuolet pitävät tiivistä yhteyttä pelaajista ja NJS:n pelaajilla on myös mahdollisuus harjoitteluun ja pelaamiseen Käpan riveissä. NJS:n pelaajat, jotka opiskelevat Mäkelänrinteen urheilulukiossa voivat osallistua KäPa:n aamuharjoittelutoimintaan.

Molempien seurojen johtohenkilöt ovat erittäin tyytyväisiä yhteistyön jatkumiseen. NJS:n valmennuspäällikkö Tuomo Saarnio kommentoi:

– Yhteistyö antaa meidän pelaajille hyvän mahdollisuuden päästä kokeilemaan KäPa:n mukaan omaa tasoa ja näkemään missä menee pelaajana. Aamuharjoittelu on hyvä lisä yhteistyön kautta.

KäPa:n urheilutoimenjohtaja Marko Honkanen korostaa yhteistyön merkitystä KäPan pelaajapolulle junioreista edustukseen.

– Olemme erittäin iloisia, että yhteistyö pääkaupunkiseudulla NJS:n kanssa alkaa. On tärkeää, että meidän nuorille pelaajille ja vähemmän peliaikaa saaneille on tarjolla riittävän kova ja laadukas ympäristö väliportaana ennen Ykkösliigan otteluita. Samoin NJS:n pelaajille on olemassa väylä ylemmälle sarjaportaalle. Yhteistyön puitteissa pelaamme myös mahdollisesti ennen kauden alkua harjoitusottelun ja muutoinkin pidämme säännöllisesti yhteyttä pelaajista. Meillä on nyt loistava tilanne, kun nuorilla pelaajilla on mahdollisuus saada peliminuutteja Ykkösliigassa, Kakkosessa, sekä vielä B-juniorien SM-karsinnassakin.

Joukkueen uusimmat uutiset

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18