​PKKU kellisti NJS:N
Edustus MiehetJulkaistu: 05.02.2024 08.44

​PKKU kellisti NJS:N

PKKU kellisti NJS:N

Palokärjet kohtasivat lauantaina Klaukkalan tekonurmella toistamiseen peräkkäin ykköseen nousseen joukkueen, tällä kertaan vastaan asettui Pallokerho Keski-Uusimaa. NJS ei yltänyt parhaimpaansa lauantainpäivänä Klaukkalassa, vaan PKKU nappasi Palokärkien kustannuksella 1-2 voiton.

Maalit

1min 0-1 Hugo Hahl

PKKU prässää aggressiivisesti ylhäältä heti ottelun alussa, NJS maalivahdin ja toppareiden sekoilusta PKKU onnistuu riistämään ja laadukas syöttö maalin eteen mistä Hugo Hahlin on helppo viimeistellä ottelun avausmaali.

8min 0-2 Saku Lilja

NJS maalivahdille sattuu karmaiseva virhe peliä avatessa, syöttö prässäävän vastustajan jalkaan ja tällä on helppo viimeisteillä pallo tyhjään maaliin

79min 1-2 Astrit Berisha

NJS onnistuu katkaisemaan PKKU:n vaarallisen hyökkäyksen ja pääsee lähtemään nopeaan vastaiskuun Kim Lahikaisen tempokuljetuksella, Kim löytää vastustajan puolustuslinjan edestä Anton Braggen ja hänen loistava pystysyöttö linjan taakse tavoittaa pystyyn juosseen Astrit Berishan, joka viimeistelee varmasti ensimmäisellä kosketuksella pallon maaliin.

Yhteenveto

PKKU-pelaajisto hyökkäsi kovaa NJS:n kimppuun, ja tällä kertaa Palokärjet eivät olleet varsinkaan ottelun ensimmäisellä jaksolla valmiit tähän. Kotijoukkueella oli avausjaksolla myös omat paikkansa maalintekoon, mutta viimeinen silaus jäi uupumaan. Toisella jaksolla pelin tempo tippui, sitä kautta molemmilla joukkueilla enemmän aikaa pallon kanssa. Molemmilla joukkueilla oli maalien lisäksi, muutama loisto paikka tehdä lisää maaleja.

NJS kokoonpano

Knuuttila, Kurvinen Bäckström Pursiainen Sivonen Bragge Grönthal Özel Ryhänen Lundgren Pastinen.

Vaihdosta kentälle

Keto-oja, Berisha Ntare Pihlajamäki Fidan Salminen Frankenhaeuser Lahikainen

Kommentit

NJS päävalmentaja Sarkhan Huseynov mietteet ottelusta.

Tämä ottelu oli varsinkin ensimmäisellä puoliajalla intensiivisen ja hyvin fyysinen. Tämän kaltaiset vastustajat auttavat meitä valmistautumaan tulevaan kauteen. Vaikka hävisimme ottelun, niin näen myös paljon positiivista ottelussa, varsinkin toisella puoliajalla nähtiin korjauksia ensimmäisen puoliajan ongelmiin. Kavennusmaalin jälkeen pystyimme painamaan vastustajan syvälle ahtaalle ja luomaan muutaman vaarallisen maalipaikan. Isoimmat ongelmat tänään meillä oli linjojen välisissä yhteistöissä ja etäisyyksissä. Nämä talven harjoitusottelut ovat erittäin hyviä opetus hetkiä näkemään missä menemme ja mitä pitää pystyä kehittämään tulevina viikkoina.

Seuraava ottelu 10.2 klo.16.00 NJS - VJS, Klaukkalan tekonurmi

10.2 klo.10 alkaen tekonurmella pelejä, klo.14 NJS N1 avaa kauden tekonurmella

Tervetuloa katsomaan edustuksien pelejä

Joukkueen uusimmat uutiset

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18