Kesätyöhaku alkaa!
Nurmijärven Jalkapalloseura ryJulkaistu: 06.02.2024 15.29

Kesätyöhaku alkaa!

Jos olet syntynyt vuosina 2006–2009 ja haluaisit työskennellä futiksen parissa – hae rohkeasti kesätöihin Nurmijärven Jalkapalloseuraan!


Kesätyöntekijät tulevat työskentelemään apuohjaajina kesäleireillä, kesäfutiksessa ja alle kouluikäisten nappularyhmissä sekä mahdollisesti seuran tapahtumissa, kuten edustuksen pelitapahtumissa ja turnauksissa.

Työssä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä heittäytyä mukaan lasten touhuun ja tekemiseen. Työpaikkana on pääsääntöisesti Klaukkalan urheilualue ympäristöineen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 3.3. sähköpostilla osoitteeseen toimisto@njs.fi.

Aiempina vuosina kesätyöpaikat ovat olleet suosittuja. Tämän takia kaikille hakijoille ei välttämättä riitä kesätyöpaikkaa. Tehtävään valittujen kanssa tehdään kahden viikon sopimus ja kesätyö ajoittuu koulujen kesäloman ajalle. Ilmoitathan jo hakuvaiheessa, mikäli olet estynyt tekemään töitä tiettyinä ajankohtina (riparit yms.). Toivomme, että kesätyöpaikan saavat nuoret hakisivat palkkauksen tueksi kunnan kesätyösetelin. Lisätietoa ja kesätyösetelin hakuohjeet löydät tästä linkistä.

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18