NJS tehnyt sopimuksen Urheilu Mehiläisen kanssa
Julkaistu: 07.04.2023 15.38

NJS tehnyt sopimuksen Urheilu Mehiläisen kanssa

TERVEYSPALVELUT MEHILÄISESTÄ

Nurmijärven Jalkapalloseura ja Urheilu Mehiläinen ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta 22.3.2023 alkaen.

Yhteistyön myötä kaikille seuran harrastajilla on mahdollisuus käyttää Mehiläisen tapaturmapäivystystä, Urheilu Mehiläisen omaa terveydenhuollon tiimiä sekä Mehiläisen kattavaa palveluvalikoimaa.

  • Tapaturmapäivystys auttaa tapaturman sattuessa.
  • Urheilu Mehiläisen terveydenhuollon tiimi koostuu eri alojen asiantuntijoista ja tukee kaikenikäisten urheilijoiden kokonaisvaltaista terveyttä, hoitaa urheiluvammoja ja sairastumisia sekä varmistaa turvallisen kentille paluun.
  • Mehiläisen kattava palveluvalikoima mahdollistaa kaikkien terveydenhuollon palveluiden saamisen saman organisaation alta.


Fysioterapia Fysios Mehiläinen Klaukkalassa

Fysios Mehiläinen Klaukkalan koulutetut urheilufysioterapeutit palvelevat sinua lähellä ja jokaisena arkipäivänä myös iltaisin. Voit varata ajan joko puhelimitse 050-4090881 tai sähköisesti www.fysios.fi (kesäkuusta eteenpäin ajanvaraus myös OmaMehiläinen -sovelluksen kautta).

Fysioterapiaan kannattaa tulla pienellä kynnyksellä vaivan kuin vaivan kanssa ja rasitusperäisissä vaivoissa kannattaa ensin käydä fysioterapeutilla arviossa. Fysioterapeutti ohjaa sinut tarvittaessa ortopedille tai muihin jatkotutkimuksiin. Fysios Mehiläinen Klaukkalassa pystytään toteuttamaan myös postoperatiiviset kuntoutusjaksot sekä yksilölliset tukipohjalliset. Myynnissä on kompressiotukia sekä muita tuotteita.

TÄRKEÄT YHTEYSTIEDOT JA LISÄÄ TIETOA TÄSTÄ

Oma Urheilu aktivointi.pdf

OmaMehilainen_perheprofiililiitoksen_lomake_19.8.2020.pdf


Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18