Valmentajauutisia
Julkaistu: 12.09.2023 12.00

Valmentajauutisia

Nurmijärven Jalkapalloseura julkistaa syksyn aikana valmentajauutisia. Seuraa siis tulevia mielenkiintoista uutisia.

Ensimmäisenä seura haluaa esitellä uusimman vakituisen työntekijänsä valmentaja Jari Toivosen, jolla on UEFA B-tason valmennuskoulutus. Jarilla on pitkä kokemus takana valmennuksesta, sillä nyt alkaa 24. kausi valmennusken parissa. Jari on toiminut valmentajana useassa eri seurassa ja kokemusta on kertynyt eri ikäisten pelaajien kanssa toimimisesta. Jari on myös hankkinut valmennuksen ohessa liikuntaneuvojan tutkinnon.

"Seura haluaa panostaa pelaajapolkuun kokonaisvaltaisesti ja siksi Jari on erinomainen valinta aloittavien ikäluokkien vastuuvalmentajaksi. On myös hienoa saada rekrytoitua seuran sisältä henkilö, joka on innostunut kannustamaan lapsia rakastumaan futikseen ja tekemään pitkäjänteistä työtä perusasioiden eteen", pohtii seuran puheenjohtaja Sirpa Laukala.

"Siistii päästä työskentelemään aloittelevien ikäluokkien kanssa ja rakentaa hyvä pohja edetä jalkapallon parissa," kertoo Jari Toivonen.


Uuden aloittavan ikäluokan eli 2016 syntyneiden pelaajien joukkueen perustamistilaisuus pidetään Seuran toimistolla ti 12.9 klo 18, osoite Lepsämäntie 1, 2 kerros, 01800 Klaukkala. Lisätiedot nappulat@njs.fi

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18