Sarkhan Huseynov päävalmentajaksi –  valmennusryhmässä mukana myös tuttuja kasvoja
Julkaistu: 17.11.2023 16.49

Sarkhan Huseynov päävalmentajaksi – valmennusryhmässä mukana myös tuttuja kasvoja

Kakkosessa pelaava NJS:n miesten edustusjoukkue saa kaudelle 2024 uuden päävalmentajan, kun Sarkhan Huseynov siirtyy Palokärkiin.


Toimittuaan viimeiset kolme kautta Hongan organisaatiossa eri valmennusrooleissa, viimeiset pari kautta mm. A-nuorten päävalmentajana, Huseynov päätti tarttua tilaisuuteen toimia Nurmijärven jalkapalloseuran miesten edustuksen päävalmentajana. Tehtävä on 36-vuotiaan Huseynovin ensimmäinen päävalmentajan tehtävä aikuisten tasolla. Päättyneellä kaudella 2023 hän johdatti Hongan A-nuoret SM-sarjassa hopealle.

NJS nimittää Huseynovin päävalmentajan pestiin kaudelle 2024 ja sopimuksessa on optio myös yhdestä lisävuodesta. UEFA A-lisenssin omaavalla valmentajalla on jo runsaasti kokemusta nuorten pelaajien kanssa toimimisesta.

Sarkhan tiivistää alkavan kauden tunnelmat näin: ”Ensinnäkin haluan kiittää Nurmijärven jalkapalloseuraa tästä mahdollisuudesta. Kun NJS oli minuun yhteydessä paikasta, ei minun tarvinnut kahta kertaa miettiä tartunko tilaisuuteen. NJS on ollut pitkään Kakkosessa ja tehnyt hyviä esityksiä tällä tasolla. Olen erittäin innoissani ja motivoitunut aloittaessani NJS:n päävalmentajana. NJS:n sijainti pääkaupunkiseudulla on hyvä, olosuhteet Klaukkalassa on erittäin hyvät toiminnalle: oma halli, lämmitettävä tekonurmi ja joukkueella oma pukukoppi. Uskon, että pystymme houkuttelemaan nuoria potentiaalisia pelaajia joukkueeseen, toki myös muutaman kokeneemman pelurin. NJS kannattajat voivat ensi kaudelle odottaa ahkeraa ja aktiivista joukkuetta kentällä."

Miesten edustuksen valmennusryhmässä kaudella 2024 mukana ovat päävalmentaja Huseynovin lisäksi kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt Luis Freitas, Teemu Savukoski, fyysinen valmentaja Mervi Valimaa ja maalivahtivalmentaja Petri Pyhältö. ”NJS:llä on tulevaan kauteen osaava ja kilpailukykyinen valmennustiimi Kakkosen tasolle, jossa on
hyvin toisiaan tukevaa osaamista ja ihmisiä”, toteaa seuran valmennuspäällikkö Tuomo Saarnio.

Pelaajiston sopimustilanteista ja joukkueen muodostumisesta kaudelle 2024 tiedotetaan lisää loppuvuoden aikana.
Avoimet harjoitukset käynnistyvät maanantaista 20.11 alkaen kolme kertaa viikossa aina 19.12. asti. Jos olet kiinnostunut tulemaan näytille, niin lisätietoa antaa:

Sarkhan Huseynov
+358418092618

Teemu Savukoski
+358458849280
teemu.savukoski@njs.fi

Nurmijärven Jalkapalloseura ry

Y-tunnus: 1528457-9

Lepsämäntie 1 (2. krs)

01800 Klaukkala


Toimisto avoinna Ti 14-17 ja To 15-18