NJS LEIKKIFUTIS

NJS Leikkifutis on lapsille helppo tapa päästä mukaan jalkapallon pariin. Leikkifutiksessa harjoittelee samassa ryhmässä sekä tytöt että pojat. Lapset oppivat jalkapallon ja ryhmässä toimimisen alkeita liikunnallisten leikkien lomassa. Harjoitukset ovat kerran viikossa. Vetäjinä toimivat NJS ohjaajat ja seuran junioripäällikkö. Vanhemmat voivat tulla myös auttamaan ohjaamisessa ja huoltajana toimimisessa.

Mukaan harjoituksiin tarvitset liikunnallisen ja säänmukaisen varustuksen, lenkkarit tai nappulakengät, juomapullon ja oman pallon. Ja tietysti paljon iloista mieltä!

Kirkonkylän Leikkifutis on tarkoitettu 2016-2017 syntyneille.

Syysjakso 1.8.-2.10.2022

Klaukkalan ryhmä harjoittelee TIISTAISIN KLO 17.45-18.30 ulkona Klaukkalan tekonurmella, (Kisatie 9, 01800 Klaukkala)

Kirkonkylän ryhmä harjoittelee KESKIVIIKKOISIN KLO 17:45-18:30 Maaniitun koulun nurmikentällä, (Heikkiläntie 27, 01900 Nurmijärvi).

Harjoitusaikoihin ja paikkoihin ovat muutokset mahdollisia ja niistä infotaan erikseen.

Syysjakso: 1.8. alkaen 99€

Hinta sisältää:

• Ohjatun harjoittelun kerran viikossa
  • Kenttäkulut
  • seuran jäsenedut
  • Leikkifutis t-paidan + pallon (kesäkauden leikkifutikseen tulijoille)

Huomioithan, ettei lapsesi ole vakuutettu seuran toimesta! Voit tutustua toimintaan kolme viikkoa. Muista ilmoittaa kokeilun päättyessä, mikäli ette jatka toimintaa osoitteeseen nappulat@njs.fi tai junioripaallikko@njs.fi

ILMOITTAUTUMINEN:

UUSIEN PELAAJIEN ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ!