NJS NAPPULA JALKAPALLOKOULU

NJS Nappula Jalkapallokoulu on sekä tytöille että pojille mukava tapa aloittaa jalkapalloharrastus. NJS Nappuloiden pitkäaikainen yhteistyökumppani on Klaukkalan K-Citymarket.

Jalkapalloa harjoitellaan 2 kertaa viikossa. Pelaamaankin pääsee hauskoissa talven miniturnauksissa eli minareissa ja seuran omissa turnauksissa sekä vanhin ikäluokka piirin karuselliturnauksissa. Pelitapahtumia ja turnauksia on vuodessa yhteensä 6-10 kpl riippuen iästä. Uudet pelaajat saavat NJS:n virallisen pelipaidan. Paita on seuran omaisuutta ja sen käydessä pieneksi voi sen vaihtaa seuraavassa pelitapahtumassa.

Lapsesi lopettaessa harrastuksen ilmoita siitä sähköpostitse nappulat@njs.fi ja lopettaessa paita tuleen palauttaa joukkueen valmentajalle tai NJS Toimistoon Lepsämäntie 1, Klaukkala (palauttamatta jääneestä pelipaidasta seura veloittaa 35€/paita).

Nappulajalkapallokoulun toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, joten tarvitsemme joukkueisiin innokkaita vanhempia apuvalmentajiksi sekä muihin tehtäviin. Valmennukseen mukaan tuleminen on helppoa, koska kaikki harjoitukset on valmiiksi suunniteltu (lisätietoa junioripaallikko@njs.fi tai nappulat@njs.fi )

Nappulajalkapallokoulu on tarkoitettu 2014 ja 2015 syntyneille tytöille ja pojille.

Koronaturvallisuus:

Harjoitukset on suunniteltu siten, että osallistujat pystyvät välttämään lähikontaktit ja keskitymme vahvasti yksilöharjoitteluun. Myös harjoituksiin saapumisiin ja poistumiseen sekä taukoihin on kiinnitetty huomiota jotta turvavälit säilyvät.

KESÄKAUDEN HARJOITUKSET 2014 SYNTYNEILLÄ

MAANANTAISIN KLO

TORSTAISIN KLO

Harjoituksiin ilmoittaudutaan TÄSTÄ!

KESÄKAUDEN HARJOITUKSET 2015 SYNTYNEILLÄ

MAANANTAISIN KLO

TOSTAISIN KLO

Harjoituksiin ilmoittaudutaan TÄSTÄ!

Kesäkausi 2021 alkaa viikolla 18 HINTA 160 euroa

Kesäkausi 2015 syntyneillä 3.5-4.7.2021 ja 2.8-3.10.2021)

Kesäkausi 2014 syntyneillä 3.5 -17.7.2021 ja 2.8-3.10.2021)

Osallistumismaksu sisältää:

SEURAN NAPPULAJÄSENMAKSU

55 euroa/vuosi. Veloitetaan erillismaksuna kerran vuodessa tammikuussa tai heinäkuussa. Lisätiedot seuran jäsen- ja toimintamaksuista https://www.njs.fi/seura/maksut/

OTA MUKAAN OMA NIMIKOITU PALLO KOKO 3

UUSIEN NAPPULAPELAAJIEN ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ!